fbpx

Over Jadi Cleaning

Welkom bij Jadi Cleaning, jouw partner voor het ontmossen en reinigen van daken, gevels en terrassen. Als een gepassioneerde vakman met jarenlange ervaring begrijp ik als geen ander het belang van een proper, goede onderhouden dak, terras of gevel.

Pedro Dierynck is de drijvende kracht achter Jadi Cleaning. Met een diepgaande kennis van materialen en reinigingstechnieken is hij  vastbesloten om jouw dak, terras of gevel een nieuw leven in te blazen.

Als zaakvoerder van het bedrijf staat hij persoonlijk garant voor kwaliteit, precisie en toewijding in elke opdracht.

Pedro Jadi Cleaning

Vakmanschap, oog voor detail en correcte prijzen.

Over de jaren hechten mos én ander vuil zich vast, waardoor je dak, oprit of terras er na enkele jaren dof en grauw komen uit te zien.

Door ingroeien van de wortels kunnen bij regen én vrieskou scheuren en barsten in de dakpannen of gevelstenen ontstaan.

Maar geen nood! Pedro komt met veel plezier langs om jouw dak, oprit of terras te ontmossen én grondig te reinigen voor een stralend én schoon eindresultaat.

Dankzij een uitgebreide ervaring, professionele reinigingstoestellen én een goed oog voor detail zorgt Pedro steeds voor een stralende resultaat bij het ontmossen en reinigen van elk dak, terras of gevel.

Waarom kiezen voor Jadi Cleaining?

De correcte aanpak, vakkundige reiniging én het hanteren van correcte prijsoffertes en transparante prijzen!

Vraag vrijblijvend offerte of stel al jouw vragen over een schoon dak, terras of gevel.

Dak- & gevelreiniging

Wil jij graag terug een stralende gevel of proper dak?

Op onze contactpagina vind je verschillende manieren om ons te bereiken. Geef ons een seintje en we maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor je op.